Voor onderwijs

Je wilt je leerlingen motiveren, stimuleren, inspireren. Je collega's steunen in hun ontwikkeling en op een prettige manier samenwerken. Je wilt jezelf ontplooien en je eigen kunnen verbeteren. 

Deze voornemens verdwijnen in de drukke, dagelijkse praktijk helaas wel eens naar de achtergrond. Coach2score begeleidt scholen met als doel om zowel leerling als docent te laten floreren.

Meer weten over onze methodiek? Bezoek www.performancetypes.nl  

Ons aanbod

Begeleiding

Individuele begeleiding
Er zijn van die dagen waarop je denkt: vandaag was ik op mijn best. Ontdek jouw kwaliteiten en leer in een één-op-één traject met Coach2score hoe jij dit gevoel zo vaak mogelijk kunt ervaren.

Teamanalyse
Zet mensen in hun kracht en laat een groep zo plezierig en efficiënt mogelijk samenwerken. Coach2score brengt de aanwezige kwaliteiten in kaart en adviseert hoe deze talenten zo optimaal mogelijk benut kunnen worden.

Leerlinganalyse
Staat de individuele leerling centraal op jouw school? Laat per klas iedere leerling analyseren en speel in op hun persoonlijke leerwensen en -behoeften.

Voor de teamanalyse en leerlinganalyse zet Coach2score de online applicatie van PerformanceTypes in.

 

Presentaties & speeches
Coach2score geeft presentaties over presteren onder druk en recht doen aan verschillen. Interesse?

BTW-vrij
Coach2score heeft een CRKBO-registratie. Dit houdt in dat scholing- en onderwijsgerelateerde cursussen BTW-vrij worden aangeboden voor onderwijsinstellingen.OnzeGegevens

Martijn Ruitenburg
martijn@coach2score.nl
+31(0)6 47418121

Pepijn Lochtenberg
pepijn@coach2score.nl 
+31(0)6 14471282

Rianne van Strien
rianne@coach2score.nl 
+31 (0)6 4849 5999Laatste Nieuws
Laatste Tweets
Loading tweets...
Laatste Werk
Photo Shoot
Photo Shoot