Voor bedrijven

De één kan urenlang geconcentreerd werken,  de ander blijft geen minuut stilzitten. Wie van de twee werkt harder? Het klinkt gek, maar het is niet zomaar te zeggen.

Iedere werknemer heeft andere voorwaarden nodig om zich maximaal te kunnen ontwikkelen. Ontdek welke kwaliteiten en talenten er aanwezig zijn op de werkvloer en creëer de ruimte om deze tot bloei te laten komen. Coach2score ondersteunt en adviseert in dit proces op basis van typeprofielen die weergeven waar iemand  van nature goed in is.

Meer weten over onze methodiek? Bezoek www.performancetypes.nl  

Ons aanbod

Individuele begeleiding
Wat je doet, wil je zo goed mogelijk doen. De ene dag werk je misschien prettiger dan de andere, maar wat als je je structureel niet op je gemak voelt? Of als je gefrustreerd raakt omdat je het niet eens bent met de gang van zaken? Coach2score begeleidt je in het zoekproces naar oplossingen.

Teamanalyse
Maak maximaal gebruikt van de krachten die aanwezig zijn op de werkvloer. Coach2score begeleidt teams hierbij door zich onder te dompelen in de groep en de routines. Op basis daarvan worden doelen gesteld. Het observeren en mee-ervaren is een kenmerkend onderdeel van de aanpak van Coach2score.

Meer weten over onze methodiek? Bezoek www.performancetypes.nl  

Ontwikkeltraject personeel
Coach2score helpt je om het grootste kapitaal van je bedrijf verder te ontwikkelen: de mensen. In een duurzaam traject wat start met een kick-off krijgt elke medewerker de kans om zijn eigen voorkeuren van gedrag in kaart te brengen. In diverse workshops en verdiepingstrainingen wordt de opgedane kennis vervolgens toegepast: hoe herken je de verschillen en hoe maak je hier gebruik van? Hoe kun je het samenwerken effectiever maken, maar ook wat heb ik nodig om meer in mijn kracht te staan?

Thema's die hierbij aan bod komen zijn onder meer: drijfveren, interactiestijlen, communicatie, conflicten, omgaan met veranderingen.

Bij deze teamtrajecten zet Coach2score de online applicatie van PerformanceTypes in.

Meer informatie? Stuur een e-mail naar info@coach2score.nl 


Presentaties & speeches
Coach2score geeft presentaties over presteren onder druk en recht doen aan verschillen. Interesse?

OnzeGegevens

Martijn Ruitenburg
martijn@coach2score.nl
+31(0)6 47418121

Pepijn Lochtenberg
pepijn@coach2score.nl 
+31(0)6 14471282

Rianne van Strien
rianne@coach2score.nl 
+31 (0)6 4849 5999Laatste Nieuws
Laatste Tweets
Loading tweets...
Laatste Werk
Photo Shoot
Photo Shoot