Voor sport

Wil jij het maximale uit jezelf halen? En wil je niet alleen fysieke, maar ook mentale kracht ontwikkelen? Coach2score werkt veel met sporters, jonge talenten en met trainers, coaches of teams. Zowel voor sporters als voor de begeleiders er omheen bieden wij naast individuele begeleiding veel verschillende cursussen en workshops aan.


Ons aanbod

Training & Begeleiding

Individuele begeleiding
Of je nu sporter bent of trainer/coach, leren presteren onder alle omstandigheden, wie wil dit nu niet? Het één-op-één traject bij Coach2score wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Vaste thema's zijn zelfinzicht, flexibeler leren omgaan met je eigen gedachten en gevoelens en het stellen van persoonlijke doelen.

Sportpsychologisch SPREEKUUR
Coach2score heeft een GRATIS spreekuur op het Centre for Sports & Education. Dit is bedoeld voor vragen over de mentale kant van sport en is zowel voor ouders, coaches als sporters. Het spreekuur wordt gehouden op maandagmorgen van 08:30-12:00 uur in elke EVEN week (met uitzondering van de vakanties). Een afspraak duurt 30 min. Meld je aan.

Teamanalyse
Voor teamsporters is samenwerking de sleutel tot succes. Die samenwerking verloopt niet vanzelfsprekend vlekkeloos. Veel verschillende mensen betekent veel verschillende voorkeuren en overtuigingen. Coach2score brengt het groepsprofiel in kaart en dompelt zich onder in trainings- en wedstrijdsituaties. Van binnenuit wordt intensief gewerkt aan het bevorderen van onderling begrip, efficiëntere samenwerking, betere resultaten en/of een prettiger sfeer. 

Voor de teamanalyse zet Coach2score de online applicatie van PerformanceTypes in. Meer weten over deze methodiek? Bezoek www.performancetypes.nl 

Presentaties & lezingen
De sportpsychologen van Coach2score zijn veelgevraagde sprekers voor lezingen en interactie workshops bij sportverenigingen en bedrijven. Interesse?

 

Training voor professionals: Leven als perfektionist

‘Perfektionist schrijf je met een c in plaats van een k!’, zal de getrainde perfektionist gelijk denken. Alles altijd tot in de puntjes op orde willen hebben, voorbereiden tot je ogen echt dichtvallen en structureel het idee hebben dat het toch nog wel wat beter had gekund. Herken je jezelf als iemand die de lat altijd dermate hoog legt dat het bereiken van je doelen bij voorbaat lastig wordt? Een constant gevoel van stress omdat je je druk maakt over de vraag of het wel goed genoeg en dan toch nog maar een keertje checken... Streven naar kwaliteit is mooi, maar voor sommigen betekent het ook dat ze in het leven niet toekomen aan de dingen die ze eigenlijk echt belangrijk vinden. Herken je je in dit verhaal? Dan is de training ‘Leven als perfektionist’ iets voor jou! 

Training Leven als perfektionist Hilversum

Data: vrijdagmiddag 18 mei, 1 juni, 15 juni en 29 juni 2018. 

Tijd: 14.00 uur tot 16.30 uur. 

Locatie: Hilversum. 

Kosten: 350 euro (BTW-vrij) voor het intakegesprek, de trainingsmiddagen en het checkgesprek.  

Intakegesprek: voorafgaand aan de trainingsdagen vindt er een individueel intakegesprek plaats, waarin trainer en deelnemer kennismaken en de hulpvraag van de deelnemer bepaald wordt. 

Checkgesprek: drie weken na afloop van de training vindt een afrondend checkgesprek plaats, waarin de persoonlijke toepassing in de praktijk besproken wordt. 

Trainingsgroep

Het maximum aantal deelnemers aan de training is 8 personen, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Het maakt niet uit of je ontwikkeling in het werk, studie of sport als doel hebt, binnen de training is ruimte voor afstemming op de persoonlijke behoeften. 

Trainer 

De training wordt gegeven door ACT-trainer Pepijn Lochtenberg van Coach2score. ACT staat voor Acceptance & Commitment Therapy en is een nieuwe stroming binnen de (prestatie)psychologie. Pepijn is SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en heeft buiten de sport veel ervaring met het trainen van professionals uit het bedrijfsleven en het onderwijs. Meer informatie over Pepijn is te vinden op www.coach2score.nl

Meer informatie en inschrijving

Inschrijven doe je door het inschrijfformulier in te vullen: Klik hier voor het inschrijfformulier of plak deze URL in uw browser: https://goo.gl/forms/0hFnTal0JSwLSKUM2Plaatsing in de training geschiedt in volgorde van inschrijving. 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Pepijn Lochtenberg via telefoonnummer 0614471282 of mailen naar pepijn@coach2score.nl

OnzeGegevens

Martijn Ruitenburg
martijn@coach2score.nl
+31(0)6 47418121

Pepijn Lochtenberg
pepijn@coach2score.nl 
+31(0)6 14471282

Rianne van Strien
rianne@coach2score.nl 
+31 (0)6 4849 5999Laatste Nieuws
Laatste Tweets
Loading tweets...
Laatste Werk
Photo Shoot
Photo Shoot