Over ons TEAM

Sportpsychologen Coach2scoreCoach2score bestaat vanaf 2007 en richt zich sinds de oprichting op prestatieverbetering van individuele presteerders, coaches en teams in de sport, het bedrijfsleven en het onderwijs. Het streven binnen iedere training en begeleiding is om in iedere situatie het maximale uit de eigen kwaliteiten te kunnen halen.

Omgaan met druk, herstellen na een fout en het maken van de juiste keuzes zijn enkele voorbeelden die in elke sport of elk beroep de kwaliteit van de prestatie beïnvloeden. Pepijn, Rianne en Martijn zijn ieder geaccrediteerd SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en baseren hun handelen met name op theorieën en vaardigheden afkomstig uit de sportpsychologie. Het recht doen aan individuele verschillen speelt binnen de begeleiding van zowel individuen als teams een belangrijke rol. 


De visie en houding van Coach2score laten zich kenmerken door twee kernbegrippen: kwaliteit en duurzaamheid. De langdurige klantcontacten die in de loop der jaren zijn opgebouwd, evenals de samenwerking met een aantal vaste partners, geven aan dat Coach2score bij voorkeur duurzame relaties aan gaat om structureel een bijdrage te kunnen leveren aan de behoeften van de klant. Het opbouwen van een duurzame relatie vormt wat Coach2score betreft een belangrijke voorwaarde om kwaliteit te kunnen leveren. Tevens maakt de aanwezigheid van verschillende achtergronden en specialisaties binnen het Coach2score team het daarnaast mogelijk aan de verschillende wensen en hulpvragen tegemoet te komen.

In 2015 heeft Coach2score een eigen methodiek in de markt gezet voor het kijken naar verschillen, meer weten? Bezoek onze website www.performancetypes.nl


Coach2score is een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf waarbinnen de kernwaarden vakmanschap, enthousiasme, plezier en betrokkenheid ten alle tijden zichtbaar zijn.

OverOns

Rianne van StrienRianne van Strien

Rianne staat bekend om haar bevlogenheid en vermogen om mensen te enthousiasmeren voor haar vak. 

Rianne begeleidt sporters, coaches en ouders in individuele trajecten. Afgelopen jaren was Rianne in minstens 20 takken van sport actief en met sporters tussen de 8 en 65 jaar oud. 

In het onderwijs begeleidt Rianne teamleiders en docenten bij het differentieren van de begeleiding op verschillende type leerlingen en geeft zij workshops over leerstijlen, motivatie en gedrag.

In het bedrijfsleven is Rianne actief in het optimaliseren van het belangrijkste kapitaal van een bedrijf: de mensen. Tijdens deze teamontwikkelingstrajecten inspireert zij met voorbeelden uit de sport, met daarbij aandacht voor zowel de bedrijfsdoelen, als de individuele doelen van de medewerkers.

Beeldmerk sportpsycholoog en docent VSPN
Pepijn LochtenbergPepijn Lochtenberg 

Pepijn is sinds 2012 fulltime werkzaam als sportpsycholoog. Hij werkt volgens de principes van Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Pepijn heeft een persoonlijke en doelgerichte aanpak, waarbij het traject afgestemd wordt op de behoeften van de sporter. Hij heeft ervaring en affiniteit met het werken met jonge sporters. Optimaal presteren en plezier zijn daarbij de doelen waarnaar gestreefd wordt.

Pepijn staat midden in de sportwereld. Hij beachvolleybalt in de Eredivisie Beachvolleybal Tour en daarnaast tennist hij fanatiek (speelsterkte 4/3).

Buiten de sportwereld geeft Pepijn mentale training bij de politie, in het bedrijfsleven en bij dansers.


Martijn Ruitenburg

Martijn Ruitenburg

Martijn kenmerkt zich door zijn open en spontane houding en is in staat om zich goed in te leven in verschillende situaties. Zijn trainingen en workshops kenmerken zich dan ook door veel voorbeelden uit de dagelijkse sportpraktijk en zijn altijd gebaseerd op een stevig wetenschappelijk fundament. Martijn is gepromoveerd op werk gerelateerde gezondheid en het effect op het functioneren van medisch specialisten.

Martijn werkt met sporters en coaches op diverse niveau's en is als sportpsycholoog verbonden aan het Paralympisch CP-voetbalteam van Nederland. Daarbij maakt hij gebruik van zijn eigen ervaring als voetballer (hoofdklasse).

Naast het begeleiden van diverse sporters, is Martijn actief als trainer Mentale Kracht bij de politie. 


Alle sportpsychologen van Coach2score gebruiken in veel gevallen het DNA-W-model als uitgangspunt in de begeldiing. Daarnaast zijn ze zijn geaccrediteerd om te werken met de Jungian Type Index (JTI) en hebben cursussen gevolgd om de Emotional Freedom Techniques (EFT) en de Psychologische Prestatie Lijst voor Sporters™ (PPLS™) te kunnen gebruiken. Per 1 januari 2016 zijn Martijn, Pepijn en Rianne tevens SCAS gecertificeerd.


Naast het vaste team sportpsychologen van Coach2score, zetten wij geregeld specialisten in. Deze worden hieronder voorgesteld: 

Heleen Schenk

Heleen Schenk  

Heleen is aan de Calo in Zwolle opgeleid als psychomotorisch therapeut en rondde vervolgens de studie psychologie af. 

Sinds 2011 wordt zij door Coach2score ingezet bij individuele trajecten. Heleen is geaccrediteerd om te werken met de Jungian Type Index (JTI) en is betrokken bij de ontwikkeling van praktijkgerichte trainingen.

Naast haar werkzaamheden voor Coach2score werkt Heleen als psycholoog en sociotherapeut in de kinder- en jeugdpsychiatrie.

"Bij Coach2score brengen we psychologie en motoriek samen, dat maakt het uniek en interessant. Mijn beide disciplines komen er in terug." 

Over onzeSamenwerkingsverbanden

Coach2score zoekt graag aansluiting en samenwerking op. In een aantal verbanden hebben wij waardevolle samenwerkingspartners gevonden.


 

Topsport Overijssel

Coach2score is official supplier van Topsport Overijssel. Sporters uit de regio aan wie door Topsport Overijssel een topsportstatus is toegekend, kunnen op een laagdrempelige manier en tegen gereduceerd tarief gebruik maken van mentale training- en begeleiding door Rianne van Strien, Pepijn Lochtenberg of Martijn Ruitenburg.

Lees meer

Topsport Gelderland

Sinds 2013 is Coach2core partner van Topsport Gelderland. Alle sporters die aangesloten zijn bij dit steunpunt kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het Olympische Netwerk van Topsport Gelderland. De mentale coaching en begeleiding van sportpsycholoog Rianne van Strien wordt tegen gereduceerd tarief aangeboden.

Lees meer
OnzeGegevens

Martijn Ruitenburg
martijn@coach2score.nl
+31(0)6 47418121

Pepijn Lochtenberg
pepijn@coach2score.nl 
+31(0)6 14471282

Rianne van Strien
rianne@coach2score.nl 
+31 (0)6 4849 5999Laatste Nieuws
Laatste Tweets
Loading tweets...
Laatste Werk
Photo Shoot
Photo Shoot