Voor sport

Wil jij het maximale uit jezelf halen? En wil je niet alleen fysieke, maar ook mentale kracht ontwikkelen? Coach2score werkt veel met sporters, jonge talenten en met trainers, coaches of teams. Zowel voor sporters als voor de begeleiders er omheen bieden wij naast individuele begeleiding veel verschillende cursussen en workshops aan.

Meer weten over onze methodiek? Bezoek www.performancetypes.nl 

Ons aanbod

Begeleiding

Individuele begeleiding
Of je nu sporter bent of trainer/coach, leren presteren onder alle omstandigheden, wie wil dit nu niet? Het één-op-één traject bij Coach2score wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Vaste thema's zijn zelfinzicht, flexibeler leren omgaan met je eigen gedachten en gevoelens en het stellen van persoonlijke doelen.

Sportpsychologisch SPREEKUUR
Coach2score heeft een GRATIS spreekuur op het Centre for Sports & Education. Dit is bedoeld voor vragen over de mentale kant van sport en is zowel voor ouders, coaches als sporters. Het spreekuur wordt gehouden op maandagmorgen van 08:30-12:00 uur in elke EVEN week (met uitzondering van de vakanties). Een afspraak duurt 30 min. Meld je aan.

Teamanalyse
Voor teamsporters is samenwerking de sleutel tot succes. Die samenwerking verloopt niet vanzelfsprekend vlekkeloos. Veel verschillende mensen betekent veel verschillende voorkeuren en overtuigingen. Coach2score brengt het groepsprofiel in kaart en dompelt zich onder in trainings- en wedstrijdsituaties. Van binnenuit wordt intensief gewerkt aan het bevorderen van onderling begrip, efficiëntere samenwerking, betere resultaten en/of een prettiger sfeer.

Voor de teamanalyse zet Coach2score de online applicatie van PerformanceTypes in.

Presentaties & speeches
Coach2score geeft presentaties over sportpsychologie en mentale training. Interesse?

 

Cursussen 

Ouderbijeenkomsten
Een aantal keer per jaar is er een workshop voor de ouders van jonge sporters, met wisselende thema’s. Losse deelname aan een van deze workshops kost 35 euro (incl. BTW). Daarnaast zit er een deelname aan één van de workshops inbegrepen bij het pakket begeleiding jonge sporters.

Meer informatie? Stuur een e-mail naar info@coach2score.nl 

 

 

OnzeGegevens

Martijn Ruitenburg
martijn@coach2score.nl
+31(0)6 47418121

Pepijn Lochtenberg
pepijn@coach2score.nl 
+31(0)6 14471282

Rianne van Strien
rianne@coach2score.nl 
+31 (0)6 4849 5999Laatste Nieuws
Laatste Tweets
Loading tweets...
Laatste Werk
Photo Shoot
Photo Shoot